ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ;


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;
ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ;

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ¨ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ¨ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΩ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΣΩΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ.


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ.
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ, ΥΔΡΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ.
Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ: ΤΙΣ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΘΥΣΙΕΣ, ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ, ΣΩΜΑ, ΑΙΜΑ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΦΡΙΚΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΩ), ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ, ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ,
ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΗΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΝΕΡΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΙ (6) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ), ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΟΦΟΥ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΤΕ???
ΑΚΟΜΗ, ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΜΑΙΟΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΕΙΣ, Η ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΕΥΧΕΣΑΙ, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ * 52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙΣ, ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ
ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΛΗΘΗ ΑΦΕΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΗΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 13 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 360 ΜΕΡΕΣ. ΟΥΤΕ 365, ΟΥΤΕ ΔΙΣΕΚΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ: 360Ο.
360 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
(ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ)
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. ΣΤΗΝ ΙΩ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 360 ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΓΙΩΝ. Ο ΚΑΘΕ ΝΑΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 360 ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ. 360 ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΕ??? ΤΟ ΠΡΩΤΟ??? Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟ
ΑΠΕΡΡΙΨΕ?? ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, Η ΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ??? ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ????
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ. ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΙ??? ΜΕ ΤΙ ΥΛΙΚΑ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ??? ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ??? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ, ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ??? ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ??? ΞΕΡΕΙΣ??? ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ???
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ‘Η ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, 52 ΔΕΥΤΕΡΕΣ, 52 ΤΡΙΤΕΣ, 52 ΤΕΤΑΡΤΕΣ, 52 ΠΕΜΠΤΕΣ, 52 ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, 52 ΣΑΒΒΑΤΑ, 52 ΜΑΥΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΘΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ


ΠΗΓΗ : https://leoniki2021.blogspot.com/2021/03/pio-teleia-plisi-egkefalou-den-iparxei.html