ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Η ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ 44 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 4,2 ΕΚ. ΑΦΜ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ; ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ) Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΓΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

YouTube Poster

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ