ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ

 

 ΕΠΙΚΛΗΣΗ.jpg


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ. ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. 


Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. 

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΥΛΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΥΓΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ. 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. 

Η ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΑΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. 

ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ. 

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. 

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ) ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η΄ ΕΙΚΟΝΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΣΙΟΙ Κ.ΛΠ. 

ΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. 

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. 

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18-11-2017
ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
https://omitostisariandis.blogspot.com/


ΣΤΟ ΙNSTAGRAM:
https://www.instagram.com/doragkioura/?hl=el


ΣΤΟ TWΙTTER:
https://twitter.com/DoraGkiouraΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΚΕΡΤΣΟΥ 22 ΚΟΖΑΝΗ, Τ.Κ. 50132

ΤΗΛ.: 2461 102433 - 6977173042================================================================
ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)=====================================================================

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

=====================================================================

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ=====================================================================

ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)
=====================================================================

ΠΗΓΗ!