ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

 

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΙΑ.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ