ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 1.000.000 ΠΕΡΣΩΝ

 

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: 

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.

 ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. «ΓΝΩΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ».

 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.


 ΕΤΣΙ, ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ 300 ΜΕ 1.000.000 ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΑΧΗ.

 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ. ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ 1.000.000. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΓΕΛΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ. ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΡΕΝΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 1.000.000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚο ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ συνολο του 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩν, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΣ.

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, «ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ», 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΙΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, «ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ», Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΟΥ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΩΣ ΣΤΑΧΥΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΡΙΖΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ.

 ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ».

 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ, 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ + Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. Η 1Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΟΝΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.«Ο ΞΕΡΞΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΑΣ (ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΓΥΡΑ ΤΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΓΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΙΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΔΟΧΕΙΟ ΠΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ ΞΕΡΞΗΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ».

 ΕΤΣΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΓΕΛΗ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ».

 ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ, ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑ, ΕΕΕΕΕ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗ ΟΜΑΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΥΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝΜΟΙΡΑΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, «ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ», ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, Η ΜΑΧΗ ΤΗΝ 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ, ΑΤΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΑΥΤΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ.

 ΑΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, Η 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΗΝ 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΤΟΤΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. «ΑΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΕΡΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ 24 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΤΑ, ΟΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ. ΑΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΜΑΧΗ».

 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ. Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΟΠΟΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΟΜΩΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. «ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ».

ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, 3,5 ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΗΜΕΡΕΣ, «ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ» ΚΑΘΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3,5 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.

ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3,5 ΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΣΚΟΥΛΙΚΙ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

ΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

 ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΑΣΧΗΜΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΟ.

ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ, ΙΣΧΥΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ.

 ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

 Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟ.

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΡΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΩΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑΧΥΑ. ΑΡΑ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΡΑ, ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΟΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΒΑΡΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, «ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ», ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ, ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΕΣ. ΑΥΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!

ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia 


ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com
  

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com